Ønsker du en julehytte til Jul i Ribe?

Jul i Ribe – Få en julehytte helt gratis

Hvorfor få en julehytte til Jul i Ribe gratis?

Julegruppen udsteder hvert år julehytter helt gratis, til personer, som ønsker at bidrage til en hyggelig julestemning på Torvet, og som ønsker at sælge interessante varer, skønne specialiteter og lækkert mad. Julehytterne åbner op fredag i den første advents weekend. Der er mulighed for at booke to forskellige hytter. De store hytter er i første omgang til madvarer, hvor de små hytter giver mulighed for bl.a. at sælge lækkert hjemmestrik, håndlavet brugskunst/julepynt og fine dekorationer. Det forlanges dog at man som minimum kan varetage en hytte i en weekend fra fredag kl. 12.00-17.30 og lørdag og søndag 10.00-17.00.

Weekenderne er ofte velbesøgt, og der er mulighed for at lave et godt salg.

Husk at hvis du som privatperson ønsker at sælge madvarer, har du ikke restriktioner ift. levnedsmiddelkontrollen. Vi forventer dog at maden, som sælges er af høj kvalitet, til glæde for de besøgende.

Det skal du gøre for at få en af de hyggelige julehytter

For at få en julehytte 2022, gratis, skal du kontakte:

Klaus Barckmann
Mail: kpb1501@gmail.com
Tlf.: 21769217

Når du har fået tildelt en hytte, vil du modtage yderligere informationer samt du vil modtage en tilladelse til parkering i mere end to timer på en af Ribes parkeringspladser.